De Minibikestunter Banner heeft Flash Player 9+ ondersteuning nodig!

Get Adobe Flash player

Minibikes, minibike onderdelen en tuningsonderdelen

LET OP: wij zijn gesloten t/m zaterdag 27 juli 2019. U kunt echter gewoon uw bestelling plaatsen, wij versturen deze dan direct bij terugkomst. Wij zijn in deze periode wel (beperkt) per e-mail bereikbaar, indien u vragen heeft dan horen we het graag en zullen proberen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Excuses voor het mogelijke ongemak!

Wij importeren onze MiniBikes en onderdelen rechtstreeks bij de fabrikant, dus garanderen wij u de scherpste prijzen! Daarnaast hebben wij alle standaard onderdelen en alle tuningparts op voorraad! Bovendien doen wij dit niet met een groot commercieel belang, maar uit liefde voor de minibikes zodat iedereen betaalbaar kan rijden!

U kunt hier alles vinden op onze zeer overzichtelijke website, bestellen is makkelijk en slechts in enkele stappen! Wanneer u een bestelling heeft gedaan ontvangt u hiervan binnen enkele minuten een duidelijke bevestiging per e-mail!

U kunt uw bestelling ophalen of wij versturen hem tegen kostprijs! De verzendkosten voor onderdelen zijn slechts € 6,50 bij betaling met iDEAL en € 18,95 bij betalen aan de postbode (onder rembours). Zie ook de leveringsinformatie / contactinformatie. Voordat u een product wilt bestellen, raden wij u aan eerst goed bovenstaande informatie door te lezen en te kijken bij de ‘Vragen & Antwoorden’!

Hou deze website goed in de gaten voor aanbiedingen en nieuwe producten of schrijf u in voor onze nieuwsbrief, dan blijft u automatisch op de hoogte!

MiniBikeStunter.nl, de enige minibike webshop die goed bereikbaar is! Wij reageren snel op al uw vragen per e-mail: info@minibikestunter.nl, en we zijn daarnaast per telefoon bereikbaar: 06 20550400.

Wij helpen u graag met onze snelle service!


Met vriendelijke groet,

Het team van de MiniBikeStunter.nl 


PS: Wist u dat u bij ons nu ook met iDEAL en PayPal kunt betalen en dat onze prijzen incl. 21% BTW zijn?
Minibikestunter.nl biedt nu ook betalen met iDEAL  Minibikestunter.nl biedt nu ook betalen met PayPal